Web Analytics Made Easy - Statcounter

این نام‌ها هنرمندانی با آنچه در گذشته از خود نشان داده‌اند،‌ ضامنی می‌شوند برای ارزشمند بودن یک اثر و دیگر لازم نمی‌بینیم نظر کسی را بپرسیم یا بخوانیم و بدانیم.

اخبار چهره ها - هوتن شکیبا یکی از این نام‌های آشنا است.  پس از بازی‌های درخشانی که بر صحنه نمایش، نمایشگر تلویزیون و پرده سینِما از خودش نشان داد، اکنون می‌توان به اعتبار نامش اثری را به تماشا نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او این روزها با «فوق‌لیسانسه‌ها» مشغول هنرنمایی است. فصل نخست همین سریال با نام «لیسانسه‌ها» و شخصیت حبیب بود که شهرت هوتن شکیبا را فراگیر کرد.

حالا در «فوق‌ لیسانسه‌ها»‌ شخصیت حبیب نقشی محوری پیدا کرده است و تقریباً بر باقی داستان سایه انداخته است.

اینجا هم‌ از شکیبا بازی کنترل‌شده‌ و پرظرافتی می‌بینیم و گاهی انگار سریال چیز دیگری ندارد. متأسفانه کلیت سریال دیگر جذابیت فصل اول را ندارد و تا اینجای داستان انگار در قلقلک دادن مخاطب بی‌رمق شده است.

انگار که وظیفه هوتن شکیبا در «فوق‌ لیسانسه‌ها»، پس از موفقیت‌های اخیرش سنگین‌تر شده که طبیعی به نظر می‌رسد. حتی در تبلیغات پیش از شروع سریال هم آنچه بیش از همه دیده می‌شود، حبیب است و بازسازی دو صحنه مشهور از بازی‌های دوستش در «متری شیش و نیم» و «ابد و یک روز». این هم طبیعی است.

اما «فوق‌ لیسانسه‌ها»‌ به عمد یا به ناچار بیش از حد به شخصیت حبیب متکی شده است، و این مسئله به کلیت کار آسیب رسانده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سریال طنز هوتن شکیبا فوق لیسانسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۵۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • تیم ووشو کرواسی با حبیب بهمنی به ۵ مدال تاریخی رسید
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • استاد مسعود اسکویی نقش الگوسازی داشت
  • ماجرای جالب شاعر شدن شهرام شکیبا + فیلم
  • آمریکا این بار با اف ۱۵ های جدید جیب عربستان را خالی می‌کند
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا - تایلند؛ ایران برای دومین بار به فینال رسید
  • ایران برای دومین بار به فینال رسید/ لبنان حریف ساحلی‌بازان شد
  • رقابت‌های بین المللی دوومیدانی دبی| دست تفتیان از کسب مدال خالی ماند